Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt? 

Ingyenes tanfolyam, ingyenes számítógép oktatás

Hogyan érj el látványosan ugrásszerű fejlődést a számítógép felhasználásban anélkül, hogy a barátaidat, rokonaidat kellene zaklatnod a segítségért?

Otthonról, távoktatás formában tanulhatszItt a számítógépes tanfolyam, amely megoldja a kezdő, bátortalan, tapasztalatlan felhasználók gondját, és még csak a lakásból sem kell kitenned a lábad, sőt engem sem kell beengedned :).

A Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt - című teljesen ingyenes számítástechnikai tanfolyamon megtanítalak arra, hogyan használd magabiztosan, bátran, és nem utolsó sorban hatékonyan a számítógépedet.

Megtanítalak a leggyakrabban kért trükkökre, és számtalan olyan ismeretet is kapsz tőlem, amikről most még nem is tudod, hogy micsoda óriási szükséged van rájuk!

Iratkozz fel az INGYENES tanfolyamra, és máris kapod a leckéket, máris elindulhatsz a profivá válás útján!

Név*
Email*

Mire iratkozol fel? 

A Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt? - című ingyenes leckesorozatra. A 20 leckét e-mailben kapod, és elolvasásukkal, a bennük található gyakorlatok kipróbálásával elsajátítod az ismeretet, majd a rendszeres gyakorlással az ismeretet tudássá fejleszted - ez utóbbi már csak rajtad múlik.

Nagyon sok tanulónk később maga is oktatni kezdte a környezetében lévő felhasználókat: nagymamák az unokájukat, nagypapák a fiukat, gyerekek a szüleiket, és így tovább. Számomra mindig nagy öröm, mikor arról írnak nekem a résztvevők, hogy az egész család, vagy az egész baráti közösség közösen olvassa és sajátítja el az általam küldött tananyagokat.

Miért ingyenes? Mi a trükk?

Nincs trükk. Én is voltam kezdő - igaz, nem mostanában :) - de még emlékszem rá, micsoda kanosszajárásban volt részem mire kinyomoztam az ismerőseim segítségével, hogy mit mire kell használni a számítástechnikában, az meg plusz külön álmatlan éjszakákat okozott, mire rutinszerűvé váltak a "hogyan"-ok. (Szó szerint többször is rámvirradt, holott akkoriban még nem is játszottam!)

Szerettem volna olyan oktatóanyagot készíteni a kezdők, bizonytalankodók, autodidakták számára, amik segítenek gyorsan fejlődni. A 80 napos ingyenes tanfolyam küldetése az, hogy mindenkit felfejlesszen egy olyan felhasználói szintre, ami már nem úgy kezdődik, hogy "Jézusom, már megint mit csinál itt ez a gép???", így aztán a haladó oktató anyagainkat is meg tudod majd vásárolni, hiszen ÉRTENI fogod majd, hogy miért van rájuk szükséged. Így mindenképp érdemes feliratkoznod az ingyenes, de ugyanakkor színvonalas tanfolyamra, hiszen önmagában egy teljesen komplex, átfogó tananyag, a maga 20 leckéjével (plusz a meglepetés leckékkel!). 

Hogyan néznek ki a leckék?

A leckék között lesznek olyanok, amiket cikk formában olvashatsz az oldalon, lesznek olyanok, amiket pdf formátumban olvashatsz, és bizony lesznek videók is!

Minden anyagról email értesítést kapsz, majd az emailben található linkre kattintva eljutsz magához az aktuális leckéhez. Ez a modern online távoktatás.

Minden anyag a fejlődésedet és az épülésedet szolgálja, ezért is vettem be a formátumok közé a kissé bonyolultabbakat, hogy velem ess át a tűzkeresztségen, anélkül, hogy bárki kinevetne azért, mert nem értesz hozzá. A leckék használatához megkapod a technikai segítséget is.

Ha feljebb még nem iratkoztál fel, akkor itt az ideje. A leckesorozatról bármikor leiratkozhatsz! (De általában mindenki inkább még a barátainak és a rokonainak is ajánlani szokta.)

Név*
Email*


Tartalomjegyzék?

Számítógép tanfolyam, távoktatásTartalom, a teljesség igénye nélkül:

- Windows beállítások és praktikumok, amikről nem is hallottál még (több leckében is)

- Alapvető, gyakran használt felhasználói fogalmak, értelmezések

- CD-DVD írás

- Vírusvédelem

- Adatvédelem, adatmentés

- Géppuskakéz tanfolyam: hogyan használd ki a billentyűkombinációkban rejlő lehetőségeket?

- Internetes etikett, és javasolt viselkedési formák

- Levelezőkliens beállítása (outlook)

- Az internet sötét oldala - amit a laikus felhasználó el sem tud képzelni

- Total Commander - enélkül senki sem lehet profi

- A szoftverek lelke - a rejtélyes programozó-matematikus átfogó írása - sehol  máshol nem olvasható.

- Szoftverek telepítése, törlése

- Hardveres ismeretek

- Vásárlási tanácsok - monitor, nyomtató, webkamera, stb.

- Word, Excel,

- és még sok minden más.

Lesznek meglepetés, a tanfolyam indulása óta az olvasók kérése alapján fejlesztett leckék is, külön a 20 alapleckén felül!

Iratkozz fel még ma, hogy az elkövetkezendő 80 napban egész biztosan profivá válhass!

Név*
Email*

A 80 napos tanfolyam ingyenes és az is marad. A levelekről bármikor leiratkozhatsz. 

A 80 napos ingyenes számítógépes tanfolyamról mondták a résztvevők (eddig több, mint 8000-en "járták ki")

Kedves Rita!
 
Szeretnék köszönetet mondani a számomra igen hasznos tudni valókért. Úgy érzem mindig is ilyen minden részletre kiterjedő tájékoztatásra lett volna szükségem. A számítógép kezelést gyorsan elsajátítja az ember, de mégsem kap mindenre kiterjedő felvilágosítást.
A veszélyekre a világhálón való biztonságos böngészésre nincs elegendő információ.

Nagyon véletlen módon jutottam az oldaladra de nagyon örülök ennek a véletlennek. Annyira érdekes számomra, hogy nemcsak elmentem az anyagot de ki is nyomtatom, így lehetőségem van rá akkor is átolvasni ha nem vagyok gépközelben.
Továbbra is nagy figyelemmel várom a hasznos tudnivalókat és alkalmazom is. A baráti körömben olyanok is olvassák akik tényleges számítógép ismerettel rendelkeznek és mégis újdonságként hatnak ezek a dolgok.
Szeretnék gratulálni a munkádhoz és további sok sikert kívánok!
Irén

----

Kedves Rita!

Nagyon örülök és nagyon köszönöm a leckéket amit küldesz! Összegyűjtöm őket és elmentem. Legutóbbi levelednek ( 6.lecke ) nagyon megörültem, ugyanis egy apró,
de annál bosszantóbb dologra adtad meg a megoldást nekem! Egy egy ( !!!!!!!!!!!!!! ) éves problémától szabadítottál meg engem!
Még egyszer köszi,köszi, köszi  érdeklődve várom a többi leckét, már külön mappát csináltam nekik, ide gyűjtöm szorgosan őket!!!
Minden leckében találok érdekes és számomra nagyon hasznos dolgokat!

Köszi, köszi :D :D :D
Erzsébet

----

Kedves Rita!
 
38 éves korom óta vagyok függő, mármint  a feleségem és 3 fiam után)
Imádom a Photoshopot, Bryce-ot, MAYA-t, After Effects-et. Jelenleg a Drupálba ásom belefele magam.
Hírlevele fantasztikusan jó volt: hiánypótló, nem is beszélve szellemes stílusáról.
További munkájához sok sikert!
Üdvözlettel,

István

----

Kedves Rita!  Nagyon hasznos volt a tananyag. Kezdő felhasználóként sokat tanultam a tippjeidből. Segítségeddel sikerült megbízható vírusírtót és böngészőt választanom. Várom a friss híreket is. Köszönettel: János.

Nincs veszíteni valód, jelentkezz most!Üdvözlettel:

Vidi Rita
PC Kommandó

RITART ACADEMY LTD